A mai fiatalok számára már teljességgel lehetetlennek tűnik az a tény, hogy a hamburger, a hot-dog, a pizza vagy a taco nem mindig voltak az egyszerűen elérhető ételek között, s nem voltak az étkezésünk részei. Pedig például a taco, ami méltán szerepel a legkedveltebb gyorsételek között, és ami reggelire, ebédre, vacsorára, de késő esti harapnivalónak is kiváló, csak néhány éve lett könnyedén elérhető street food étel hazánkban.

Manapság azonban szerencsére minden nagyobb rendezvényen található mexikói street food kocsi, de nem is kell feltétlenül arra várnunk, hogy egy eseményen falatozhassunk egy jó csípős, extra fűszeres taco-t, saját partinkat is feldobhatjuk egy food truckkal, hiszen ma már könnyedén bérelhető mexikói food truck szülinapi partira, kisebb fős társaságoknak is.

Bár a taco eredetével kapcsolatban van némi vita a tudósok között, az ízek tekintetében senki nem vonja kétségbe, hogy egy tökéletesen eltalált kombináció rejtőzik a kukorica  tortillában mindazok számára, akik szeretik, ha a fűszerek felrobbannak a szájukban kulináris élményeket nyújtva – manapság már bárhol és bármikor.

Call Now ButtonHÍVJ MOST