REFERENCIÁK

A fesztiválokon, kisebb-nagyobb családi vagy céges rendezvényeken is fontos a jó hangulathoz a kiváló minőségű étel és a gyors kiszolgálás. Az egydülálló Victor’s Taco streetfood kocsi már több alkalommal bizonyított,  amit az elégedett vásárlók is visszajeleztek felém.

TACO KOCSIT BÉRELNÉK

REFERENCIÁK

A fesztiválokon, kisebb-nagyobb családi vagy céges rendezvényeken is fontos a jó hangulathoz a kiváló minőségű étel és a gyors kiszolgálás. Az egydülálló Victor’s Taco streetfood kocsi már több alkalommal bizonyított,  amit az elégedett vásárlók is visszajeleztek felém.

TACO KOCSIT BÉRELNÉK

Nagyon fontos számunkra a vendégek számára kinált ételek külleme és minősége, mivel egy megérkezéskor kezdődő, és a terület elhagyásáig tartó “vendég utaztatásban” gondolkodunk, aminek a minőségi street food is szerves része. Viktorék tacoja és kocsija vidám megjelenésével, egészséges összetevőivel kedvező fogadtatásra találtak vendégeink és vezetőségünk részéről.

Mihalik Zoltán kereskedelmi igazgató

Egy SZIGET méretű és presztizsű rendezvénynél nagyon fontos a tisztaság és az élelmiszerbiztonság, valamint az elmúlt években különösen nagy igény mutatkozik az egészséges, vega/vegán opciót is kináló, de mégis szapora, autentikus nemzeti street foodok iránt, így nem csodálkoztunk a Victor’s Tulum és Vegan TACO hatalmas 2019-es SZIGET fesztiváli sikerén.

Bacsa Ferenc kereskedelmi vezető-helyettes Sziget Kft

A Victor’s Taco nagy siker volt Andràssy úti rendezvènyünkön, és a nálunk forgató amerikai stàboknak is szìvesen ajànljuk tacoikat.

Zundel Rudolf a Food Truck Show-k szervezője

Viktorékkal régi és jó a kapcsolat, hotdogjaival régóta szolgáltat nekem, új brandje, a Victor’s Taco azért tetszik, mert az egészséges, friss ételek előnyeit egyesíti a street foodok gyorsaságával. A kocsik kis helyet foglalnak, áramfelvételük alacsony, és vidám, trendi megjelenésűek.

Tóth Zsolt vendéglátó vezető HyperSpace, Akvárium
BónuszFesztivál,Total Dance

Mikor kiderült, hogy a SZIGET Fesztiválon látott TACO kocsi túl nagy emeleti irodánkba, Viktorék rugalmasan kezelték a helyzetet és egy asztali megoldással, halkan és szagmentesen adtak ki rövid idő alatt 100 db finom, friss TACO-t, kollégáink nagy megelégedésére. Ajánlom őket, kisebb és nagyobb céges bulikra egyaránt!

Filipszky Gábor, Tatabányai Erőmű Kft

Többször dolgoztam már a Viktorral és a Victor’s Taco-val kisfiam születésnapjain, ahol mindig óriási sikert aratott az eredeti mexikói ruhába öltözött TACO árusok és a TACO kocsi a kis vendégek körében. Rendeltem már őket teniszpályára, erdőbe, játszótérre, soha nem okozott gondot nekik a nehéz terep, vagy a relatív kis rendelt mennyiség sem.
Bármilyen családi összejövetelre ajánlom őket, ha igazán egyedi hangulatot szeretnél!

Gábor, Viki és Noa apukája

Hola, Amigos!

Rendezvényt szervezel?
Mexikói hangulat, tulumi életérzés akár a kertedben, az irodádban, vagy bármely rendezvényeden.
Lepd meg a családodat, munkatársaidat vagy vendégeidet, egyenesen a mexikói TULUM-ból érkezett egészséges, gluténmentes TACO-nkal!
Akár vegán változatban is!

KAPCSOLAT

Ha bármilyen kérdésed van vagy szeretnéd feldobni a hangulatot a hamisítatlan mexikói taco ízvilágával, akkor hívj most, 

telefon: Hole Viktor (+36)70-390-7616

vagy írj emailt
ide: sandy@victorstaco.hu
vagy ide: viktor@victorstaco.hu

Call Now ButtonHÍVJ MOST